Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 8. februar 2014

Fokus på styrke = hurtigere ?

Det er sku lidt mærkeligt med det løb. Jeg løber pt ikke særlig meget, da jeg har fokus på at bygge mere masse på kroppen. Så min cardio mængde er skruet noget mere ned. Og jeg har det stadig helt fint med det.
Det kan nemlig være svært at gå fra at dyrke en del cardio, til at måske halvere mængden. Det er både følelsen af ikke at brænde igennem, som høj puls i længere tid kan give en, samt følelsen at man
bliver tungere.

Men med styrketræningen kan man køre superset, dropset og andre sjove ting, der kan få pulsen banket i vejret. Og pt blander jeg lidt det hele. Kører også alm sæt med tung vægt. Jeg begynder at fornemme lidt ekstra vægt på kroppen, og især på maven på den bløde måde. Men det er ok, for jeg har mit mål jeg stræber efter. Og det vil give lidt blødere look. Men forhåbentlig mere masse.

Det ironiske er så bare, at når jeg så endelig løber, så løber jeg hurtigere end jeg før har gjort. Måske fordi jeg netop ikke har fokus på løb og måske fordi jeg de fleste dage ligger i kalorie overskud. Eller måske bare fordi jeg er lidt mere motiveret til at give den gas, når jeg endelig stiller mig på løbebåndet.

Idag var jeg nemlig på løbebåndet inden min styrketræning, og fik løbet 5 km på 21.25 min. Ny pr på løbebånd, selvom jeg har løbet lidt hurtigere udenfor en gang før.
Styrken er stadig i fokus men syntes blot det er lidt underligt med det løb - kan da kun glæde mig over det :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar