Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 10. februar 2014

Addicted !!!

Er der noget jeg har et afhængigheds forhold til, så er det proteinbarer. Jeg husker tydeligt på en diæt på vej mod DM, at jeg "pludselig" havde fået købt mig 5 kasser barer + det løse... 5 kasser, ja det er sku lidt vildt, men nu er jeg på vej derhen igen. Jeg begynder at føle mig lidt som en stamgæst på posthuset.

Men jeg elsker jo de pakker og jeg har heldigvis en mere i vente.. Og ja gæt engang, der er sørme lige lidt flere barer på vej. Hvad vil jeg så med alle disse barer ud over at spise dem? Jeg kan ikke rigtig forklare det, andet end jeg bare har lyst til at købe flere.
Jeg hamstre lidt, men til hvad ved jeg ikke. Nok blot for at have lidt at vælge imellem. Og en frygt for at løbe tør, hvis jeg nu lige stod der og havde lyst til en proteinbar. For det er ikke sådan, at jeg spiser flere barer om dagen. Jeg får ikke engang en hver dag. Men kan godt lide at have dem liggende på lager :-)

Jeg har endda siddet de sidste par dage og lagt flere nye barer ned i min "kurv" på nettet. Men tænkt ej nu må jeg lige styre mig og lukker siden ned. Lige til næste dag, hvor jeg igen lige skal ind at kigge.. Ja jeg må være lidt skør.
Proteinbar fra i fredags - nam nam den var god

Det vagte også enorm stor glæde, da jeg i fredags fik besøg af en tidligere kollega, der kom med en proteinbar, jeg ikke havde smagt før. Havde helt julelys i øjnene.
Da det så blev aften og jeg bare lige skulle smage en lille bid, ja så røg det hele. Den smagte vanvittig godt, men jeg har også en svaghed overfor swebar og især dem med peberkage eller kanelbolle smag.

Glæder mig blot over at have skabet fyldt op med proteinbarer !

Mine barer - eller rettere sagt en af kasserne skal jeg desværre aflevere til en veninde, da vi bestilte dem sammen over nettet. Så er det jo godt der er en ny på vej  :-)

2 kommentarer:

  1. Åh, jeg er også helt afhængig af proteinbarer - de smager SÅ godt! Det er virkelig en udfordring for mig at gemme dem som "treats" og desserter, for det er unægteligt nemmere (og mere velsmagende) med en bar i tasken end en tupperware med kylling, ris og grønt, men det går jo ikke hver dag ;)
    Min lillebror har lige haft to kasser Questbarer med hjem fra Canada til mig, jeg tror vist lige jeg kom i himlem :D Så du er bestemt ikke alene med din addiction :D

    Anna - wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk

    SvarSlet
  2. Hej Anna.

    Ja helt enig. De er netop super nemme og lækre at have med i tasken... Og der er jo bare så mange lækre barer at vælge imellem :-)

    SvarSlet