Elsker dette protein pulver. Denne er med choko/kokos smag og er den jeg anvendte i opskriften. |
Men hvordan kan man så lave samme dessert på den sunde måde???
Ja det er jeg nu kommet frem til efter lidt inspiration fra Kriweb (norsk blogger).
Chokolade protein mousse
- 2-2,5 dl mælk
- 2 plader gelatine
- 1 stor ss chokolade protein pulver (anvende den på billedet øverst)
- 1 stor ss kakao pulver
- 1 ss sukrin melis
Gelatineplader ligges i koldt vand i et par min til de bliver bløde. Imens koges mælken, jeg kogte den blot i en skål i micro ovnen. Alt pulver hældes i den varme mælk imens den piskes - gerne håndpisker, så det piskes godt og grundigt. De to bløde gelatine plader ligges ned i massen imens det piskes på fuld tryk. Pisk et til to min, så du er sikker på, at gelatinen er smeltet og pisket ud.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar