Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 4. marts 2013

Nej tak....

Dette er ofte noget man siger, når man er på diæt. Og ikke alle forstår det, heller ikke hernede i Indien. Indere er i mine øjne ikke de sundeste mennesker og de elsker også at snacke. Men heldigvis for mig er det indiske snacks, som ikke helt falder i min smag. Så jeg er ikke fristet og har derved ikke svært ved at sige, nej tak. Men det er som om de ikke forstår det helt.
Jeg tror bare de syntes jeg er underlig,, men har prøvet at forklare, at jeg har smagt det før og pt prøver jeg at passe på vægten.

Jeg tror det er fordi de ikke er vant til folk er på diæt eller tænker over deres vægt i samme grad som vi er vant til i DK.

Men i deres supermarkedet er der desværre mange andre lækre fristelser og her har jeg svært ved at sige, nej tak hvis jeg først har fået det købt. Der findes så mange spændende proteinrige snacks, da rigtig mange er vegetar, men de er desværre ikke altid lige kalorie fattige.

Men jeg må bare øve mig lidt mere i naj tak overfor mig selv derhjemme, da det er her min udfordring ligger.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar