Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 21. marts 2013

Morning beach run

Jeg begynder at føle mig tilbage på sporet mht løbeform, som jo er meget heldigt i og med der er ca 3 uger til mit løb. Knæet er også begyndt at arte sig fint og har ikke specielt ondt i det længere når jeg løber.
Så der er håb forude...

Morning beach run....

Igår morges blev det til styrke og løb. 5 km løb på løbebånd på 22.20 min, så det var dejligt at presse lidt tempo i benene igen. Fik afsluttet med 5 km cykling, for lige at presse det sidste energi ud af kroppen. Har nu spist slik 5 dage i streg, da mine forældre har haft slik med hjemmefra og kan ikke styre det. Hvis jeg har noget liggende så skal det spises - og helst det hele på en gang. Men nu er de sidste poser ved at blive tømt, jeg har heldigvis en godt hjælper i Michael, som har samme "problem" som mig, med alt eller intet.

Løbeturen på stranden, som skulle have været igår blev skubbet til i morges - jeg er begyndt at nyde at løbe på stranden - det er dejlig afveksling til løbebåndet og tiden går lidt hurtigere, men syntes også det er lidt hårdere. 6,5 km blev det til imorges...

Aftensmad... Yoghurt med chokolade proteinpulver
fra Scitec Nutrtion (bliver til chokolade mousse)
samt Pepsi light (og retser af slikket)



Aftensmaden blev til aften super simpel - er for træt til at orke at lave noget og trænger bare til at ligge på sofa og slappe af... Der er også lige lidt rester af slikket der skal spises op - så er det jo væk :-)



Var desuden til fashion show igår i Mumbai, hvilket var en super god oplevelse med modeshow af vores Bestseller mærker her i Indien... Men hvor er jeg træningsskadet.. Nogle af de modeller der gik modeshowet kunne jeg ikke lade være med at bedømme. Tænkte hmm den bagdel kunne godt trænge til noget squat, da den bare er flad og ikke rund. Men nogle af de mandlige modeller var ganske fint trænet :-)
Lidt billeder fra aftenens event...



Ingen kommentarer:

Send en kommentar