Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 15. marts 2013

Formchek og status

Så er det ved at nærme sig weekend og besøg af mine forældre. Jeg har prøvet at køre lidt stramt på med kosten i ca 2-3 uger, for lige at cutte lidt ned igen. Jeg havde givet lidt for meget slip og kunne mærke det på min form. Denne weekend bliver der givet lidt slip igen, da der skal nydes besøg hjemmefra og så er det tilbage på sporet igen.
Jeg er egentlig ok tilfreds med dagens form, ikke at jeg har nået mit mål og det jeg gerne vil, men jeg er omvendt heller ikke utilfreds. Kan blot konstatere at der er sket lidt men stadig mere at opnå.

Dagens morgen træning var en god omgang skulder, hvilket er en af mine favorit muskelgrupper at træne. Så motivationen er altid lidt højere.
Jeg havde også taget en fridag fra træning igår, da jeg følte min krop var ved at være lidt træt og havde brug for lidt hvile.
Så det var dejligt at vågne imorges og være mere frisk end jeg plejer. Efter skulder stod den på løb på løbebåndet, da der nu er under 1 måned til mit 10 km løb i Nord Indien. Uh det kommer lidt for tæt på.... Jeg må desværre konstatere at dagens status ikke er den bedste. Jeg måtte stoppe efter 2,5 km, da jeg fik ondt i mit knæ IGEN. Det er dælme utroligt med det knæ.
Jeg begynder at blive ret nervøs for, at jeg kan løbe de 10 km - løbeformen er ikke særlig god og knæet lever lidt sit eget liv. Nogle dage er det ok og andre dage slet ikke. Jeg må bare håbe for det bedste de næste par uger, men er godt nok lidt usikker på det løb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar