Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 30. oktober 2014

Kæmper mig igennem - hvor er min motivation?

Det er utroligt. Min motivation er all time lav. Både til træning og til den sunde kost. Og ja det kan ses på vægten eller kroppen. For jeg vejer mig ikke, men bruger spejlet og mit tøj, til at mærke min vægt.
Og det har været bedre. Jeg var utrolig tæt på ikke at komme afsted til træning idag, men tænkte at det kan simpelthen ikke passe. Når nu jeg spiser som jeg gør, så må jeg også lige tage mig lidt sammen. Og det var hårdt. Løb nok min langsomste 5 km på løbebåndet idag. Men jeg var ligeglad, jeg ville gennemføre.

Det var styrketræning af ben efter løb og kan
allerede mørke jeg blir godt øm imorgen...
Styrketræningen derefter var tilgengæld super, så gik faktisk fra træningen med lidt oprejst pande. Et håb på at motivationen er ved at vende??
Ja det håber jeg virkelig.

Skal ellers i sommerhus i weekenden, så det er lidt alternativ træning, som badminton og måske lidt løb. Og helt sikkert en masse god mad. For jeg har nemlig lavet mine sunde træstammer, som familien skal udsættes for. Gad vide hvad de siger til dem....

Opskrift findes i tidligere indlæg under madopskrifter - kage

Ingen kommentarer:

Send en kommentar