Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 7. oktober 2014

Forkælelse udefra og ind

Dette er noget jeg sjældent gør. Jeg syntes selv jeg er god til at forkæle mig krop indefra og ud. Jeg ser træning, det at holde sig i form og spise sundt er at "forkæle" sin krop indefra og ud. Jeg tænker over hvad jeg spiser og spiser efter hvad min krop har behov for. Og ikke kun hvad jeg har lyst til.

Derfor syntes jeg jo at jeg behandler min krop godt og forhåbentlig gør det at den kan holde sig længere og i bedre form.

Men jeg er ikke særlig god til at forkæle min krop udefra og ind, men det gjorde jeg idag. Først en lækker ansigtsmaske på - derefter langt varmt bad - og til sidst dejlig creme på kroppen. Og toppede det hele med at booke en massage tid, for det er for mig den ultimative forkælelse og afslapning.

Har købt disse produkter i Netto,
hvor man kan få dem med rabat via Netto mærker
Jeg bruger både massage til at undgå skader samt ved at slappe totalt af. Jeg får løsnet op for alle spændinger, som kan give skader. Og så er det bare en dejlig følelse i kroppen efterfølgende, hvor man er helt væk.

Til dagens forkælelse brugte jeg disse dejlige produkter, hvor jeg både anvendte en ansigtsmaske, dejlig duftende dusch i badet og en dejlig creme til sidst.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar