Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 16. september 2014

Overload - alt med måde

Ved ikke hvor mange kcal jeg havde på min
tallerken, men mere en rigeligt
Jeg spiser meget mad - og nogle gange lidt for meget mad. Jeg er utrolig glad for mad og elsker at lave det og også at spise det. Men ja jeg spiser sundt og tænker over hvad jeg spiser.
Dog fik det mig til at tænke lidt mere over det idag til frokost på jobbet. Det skal siges at jeg har tæt på verdens bedste kantine, med super lækker mad og har aldrig fået bedre kantine mad før. Men det er nok også det der er problemet. En stor lækker buffet med masser af lækkerier.

Jeg er nået dertil, at jeg kun spiser brød om fredagen, da det i starten tog overhånd med nybagte boller med ost og lidt for meget af det. Så når nu jeg bare spiser salat med kød eller dagens ret er det vel ok?
Tja det er det vel, men der var idag lige lidt for meget godt at vælge imellem - og jeg tog det hele !

Man får jo ikke en flad mave af food overload,
selv om det er sunde sager
Det resulterede i en MEGET fyldt tallerken, og da jeg satte mig ned ved bordet og sammenlignede min tallerken med andres, så den nok lidt voldsom ud. Jeg følte ikke helt der var nogen der turde kommentere på det (alle var helt stille), så jeg gjorde det selv.
Jeg tog stille og roligt lidt fra, da det var ret meget mad - ikke at jeg ikke kunne spise det, men jeg ville aldrig have lavet så voldsom en potion til mig selv derhjemme.

Så en ting er at tage primært de sunde ting fra en buffet, men når man som mig tog dobbelt så meget, så er det jo et fedt.
Det gav ihvertfald stof til eftertanke over min potions størrelse og om at "det er jo sundt, så tag bare løs"-tankegang.

Har det (desværre) også på samme måde med nødder - det er jo sundt, så spis det da bare frem for slik eller andet guf. Det er også rigtigt, men der er samtidig mange kalorier i nødder. Og jeg spiser nemt 100 gr som svarer til et helt måltid !!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar