Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 9. september 2014

Motivation og idol


Hun er tæt på hvad jeg kan kalde mit idol. Jeg forbinder dog idoler med at være teenager og plakater på væggene, så det lyder lidt forkert med idol, men hun er helt klart en motivations faktor for mig.

Og når man så har en træt dag som idag, så hjælper det altså lidt at kigge lidt på hende og tænke, at hun kæmper jo også med "dårlige" dage. Men hun gør det alligevel.

Og det gjorde jeg også idag. Jeg ved ikke altid hvordan jeg kommer igennem min træning når jeg er træt og umotiveret, men jeg kommer afsted og det er det vigtigste.

Desuden elsker jeg hendes tilgang til træning med styrke, løb, sprint og andre intensitets træninger, hvor styrke og cardio kombineres.
Jeg er jo selv blevet super glad for at kombinere styrketræning med løb. Idag var ren styrketræning og imorgen står den på et speciel løb her i århus med nogle fra arbejdet. Blot 5 km, men det er jo også hvad jeg bedst kan lide.

Retænk din træning og boost din motivation :-)

Der er altid mere energi og glæde efter en omgang træning !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar