Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































onsdag den 10. september 2014

Konkurrence gen

Klar parat start
Idag var jeg til et special løb, for Radisson Blus kunder i Århus. Jeg havde faktisk ikke forventet det store af løbet, da vi kun var 128 løbere og at man skulle være inviteret, for at kunne løbe.
Så rent mentalt, tænkte jeg at dette bliver bare en lille hyggelig 5 km tur, uden at tænke på tid eller hastighed. Men jeg blev klogere.

Det var faktisk ret godt arrangeret med chip, stort start/mål område samt mange officials på ruten. Og så burde jeg jo nok kende mig selv godt nok til at vide, at en lille rolig tur ikke findes i min univers, hvis vi snakker konkurrence. Jeg havde faktisk troet at jeg ville tage det stille og roligt og måske ramme ca 23 eller 24 min på de 5 km.

Men da startskuddet var gået ja så var jeg afsted. Glemte alt om at tage den med ro og så var det kun fremad.
Ikke at jeg egentlig følte mig presset undervejs, men løb da lidt til. Det fede af det hele er, at jeg ikke føler jeg gav mig 100 % så gad vide, hvad min tid kunne have været hvis jeg pressede maks.

Men jeg vandt desværre ikke :-( Hvilket jeg kan mærke jeg ikke er helt tilfreds med - typisk mig! Og især når der nu kun var 18 sekunder op til den første kvinde.
Jeg har nok bare et konkurrence gen, der automatisk slår til, også selvom jeg prøver at sige til mig selv, at det betyder ikke noget.

Men det gør det og det er jo både godt og skidt. Ville ønske jeg nogen gange kunne slappe lidt mere af, men omvendt så er det også det der driver mig, så ville nok ikke være det foruden.


Ellers lækker mad buffet der var efterfølgende, og skulle da lige smage det hele :-)
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar