Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 16. marts 2014

Grønkåls chips igen igen

De er gået hen og blevet en ny lille dille for mig. Frisk grønkål, kan for mig godt virke lidt kedeligt, hvorfor disse grønkål chips er meget mere tiltagende. De er nemme og hurtige at lave og ja så er de jo super sunde. Jeg rister dem blot i ovnen med lidt olie og salt.

Fandt følgende beskrivelse om grønkål på iform:
Grønkål er noget af det sundeste, du kan sætte tænderne i. Bitterstofferne i grønkål har i undersøgelser vist sig at kunne sænke indholdet af usundt fedt i blodet.
Samtidig er kålen særdeles fiberrig, hvilket også kan gavne dit hjerte-kar-system, da fibre forhindrer dit blod i at optage fedt. Grønkål har desuden vist potentiale til at beskytte mod kræft i bl.a. tarmen. Samtidig dækker 100 gram grønkål hele 20 pct. af dit dagsbehov for knoglestyrkende kalk.

Hvad der ligger til bag disse undersøgelser ved jeg ikke, men alt andet lige, kan vi hurtige blive enige om, at grønkål er sundt.

Jeg spiser det som regel til min aftensmad - gerne blandet i en salat, som idag blev friske bønnespirer, hytteost og grøntkåls chips. Hvis der er mere tilbage kan jeg godt spise Grønkåls chips alene, især hvis de er godt saltede, men det kræver at man kan lide grønkål :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar