Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 8. marts 2014

Formstatus 2 uger - ude af kontrol

Spiste lidt for meget igår aftes, ja næsten hvad jeg kunne komme i nærheden af. Og hvorfor er det man ikke kan stoppe sig selv, når det er man er ved at gå amok??

Godt spg,  mine tanker siger mig, at nu er skaden jo sket så det er ligemeget. Bare guf løs.  Men det er jo ikke ligemeget. Det eneste råd jeg har er, at når nu skaden er sket og man har guffet mere end man burde, så drop den dårlige samvittighed. Det nytter jo alligevel ikke noget. Lær af hvorfor man falder i og brug det til næste gang man bliver fristet.
Og så kig fremad. Brug din energi rigtigt, brug den på positive tanker. Sket er sket og så må det bare betyde ekstra god energi til næste dags træning, hvor den får fuld gas igen.

Og det fik den idag. Men formen er ikke hvor jeg gerne vil have den til at være. Kun 2 uger fået med mere cardio og føler ikke der er sket noget. Jeg har tålmodighed og vil nu bare tage til læring af gårs dagens spiseflip så det ikke sker igen. For så kan jeg helt sikkert ikke forvente nogen resultater. Du er hvad du spiser :-)

Projekt flad mave kom nu!!! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar