Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 9. marts 2014

12 timers spinning event

Jeg var igår med til et event, 12 timers spinning event, hvor 100 spinning cykler skulle holdes igang i 12 timer. I og med min spinning form er utrolig ringe, så skulle jeg heldigvis ikke køre ret meget.
Jeg skulle undervise en af de 12 timer, og hvad var mere oplagt end at køre tema time, India Night. Så jeg havde fundet al min dejlige Bollywood musik frem og gik igang med at mixe.
Genhøret med de indiske sange var for mig helt fantastisk og har hørt dem hele ugen (ja ja jeg er lidt Indien forstyrret).

Nå men det var mega fedt. Jeg kom ind til timen iført saree (indisk dragt/kjole) og fik malet en rød plet i panden på alle 100 deltagere. Vi kørte derudaf til det bedste fra Bollywood verdenen. Da jeg kørte 11. time blev jeg fristet til at hoppe med på 12 og sidste time, da der var blevet en ledig cykel. Det skulle jeg nok aldrig have gjort. Inden dette event igår har jeg kun kørt 2 spinning timer på det sidste 1/2 år. Og så at køre 2 timer i træk var lige mere end, hvad jeg kunne holde til. Var så tæt på at gå under sidste time og var helt færdig bagefter. Tror bare jeg skal holde mig til maks en time. Det er vist hvad jeg kan holde til.
Og idag føler jeg at jeg har tømmermænd - væske balancen har nok ikke helt været iorden igår.

Men det var et fedt velgørentheds event og en mega god stemning blandt alle deltagere.

Dagens frokost er mindst lige så fantastisk - omelet med hytteost og salat. Let, frisk og lækkert.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar