Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 24. marts 2014

3 in 1

Super fed træning idag og så er ugen virkelig skudt igang. Idag stod den på 3 i 1, eller magic 3 som jeg plejer at kalde den. Det er 3 forskellige øvelser lige i træk med 3 set.
Det er styrke og puls på samme tid og det er mega fedt. Det er mega hårdt når det står på, men det er så dejligt bagefter.

Idag bestod magic 3 af følgende:
  • 15 armbøjninger
  • 15 squat
  • 15 clean and press
... og så gange 3. Pulsen bankes helt op imens det er tungt.  Ca 2 min pause imellem hvert sæt. Squat (ben øvelse) er super at have i midten, da den får pulsen helt op inden clean and press (skulder øvelse) køres til sidst.

Derefter var det lidt ekstra ben i form af lounges og benpres og så var der vist ikke mere tilbage.

Det giver mig ekstra motivation at mikse min træning, så det ikke er det samme hver gang. At mikse tung træning med få gentagelser, med dette fra idag med flere gentagelse og til en ren cardio dag. Det giver en dejlig variation, som ikke kun er godt for motivationen, men også for kroppen.
Ens krop "husker", hvad der plejer at lave, hvorfor man kan opnå bedre resultater ved at "stresse" kroppen lidt ved variation. Og så er det jo sjovt, hvilket er mindst lige så vigtigt :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar