Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 4. oktober 2013

Power træning


Push it...
Det blev ikke den træning jeg havde planlagt eller forventet her til morgen, men den blev faktisk ok.
Jeg fik lavet pr i bænkpress og løftet mit maks i skulderpress, og havde generelt god energi til min styrketræning idag.
Jeg har dog denne fyr/personlig træner som jeg føler følger lidt efter mig. Men efter at have snakket med ham i sidste uge ved jeg nu hvorfor. Han er jo åbenbart imponeret over min styrke og teknik. Det er lidt underligt at have en der nogle gange bare står og kigger på en, men hernede er service niveauet højt, og de er der jo blot for at hjælpe.
Men som dansker kan man godt føle sig lidt efterfulgt, så jeg putter blot min musik i ørene og træner i min egen verden :-)

Cardio var ikke noget at prale af idag. Efter 10 min på cyklen orkede jeg bare ikke mere. Hmm så var det hen til min nye ven - bokse dukken. Det var kort og intens boksning - power træning. Den fik fuld gas. Kan allerede nu se, at mine knoer er ved at blive blå og en nejl er flækket..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar