Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 25. oktober 2013

Forbedring af svage sider

Da jeg startede med at styrketrænet og træne mod konkurrence (DM) var en af mine svage sider helt klart min ryg. Jeg havde ingen masse og fylde, da jeg tidligere havde været en cardio pige og ikke havde fokuseret på styrketræning.
Jeg var enormt bange for at blive mega stor og buf, ved at løfte vægte. Men jeg blev klogere...

Der er KÆMPE forskel på en afslappet krop og en krop der poserer. Samme krop kan både se lille og normal ud samt bred og veltrænet. Så at kunne posere korrekt har enorm betydning. Også noget jeg dengang ikke gjorde rigtigt. Jeg formåede ikke at vise det bedste frem af mig selv (det jeg nu havde).

Nå men tilbage til min ryg. Der var intet og jeg syntes det var lang vej. Siden dengang for ca 5 år siden jeg for første gang satte mig med en vægt i hånden, har et af mine fokus områder været ryg.

Og jeg er super glad for hvad jeg har opnået. Jeg har ikke nemt ved at øge min muskelmasse, så der skal kæmpes og presses. Men fordi jeg gerne vil det så har jeg ikke givet op. Men kæmpet videre.

At se billeder af min ryg var ikke i mine øjne ikke et kønt veltrænet syn for nogle få år tilbage, men nu er jeg noget mere tilfreds. Helt tilfreds bliver jeg aldrig, for man vil jo altid gerne have mere. Mere dybde, mere brede, flere markeringer osv.

Men når jeg ser tilbage så klapper jeg alligevel mig selv lidt på skulderen :-) hold fokus og det vil belønne sig i sidste endnu.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar