Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 10. oktober 2013

At nyde nuet...

Mange incl mig selv kører lidt på rutinen med træning og evt diæt kost. Men nogle gange bliver man nødt til at stoppe op og nyde nuet.
Alt for mange gange har jeg set frem til at overstå en træning, fordi jeg var træt eller overstå en uge, for så var jeg tættere på konkurrence dagen. Men hvorfor? Hvorfor skynde sig hen til en bestemt dag og ikke nyde rejsen derhen?

Ja det er hårdt at være på diæt eller blot træne hårdt hver dag. Det er hårdt at følge en kostplan, men det skal da nydes.

Jeg er begyndt at prøve at nyde hver enkelt dag noget mere og ikke bare se frem til næste dag eller næste uge. Jeg er træt når jeg vågner om morgenen og tænker nogle gange om jeg ikke skulle blive liggende i sengen istedet for at tage til træning. Men istedet for at fokusere på min træthed, prøver jeg at fokusere på de positive ting.
Eksempelvis kan jeg på 5 min gå hen til mit fitness center, solen skinner nu de fleste morgener, temperaturen siger ca 30 grader osv. Og ikke fokusere på min træthed, at træne alene, at kæmpe mig igennem veje med trafikkaos, skrald, krager, hjemløse hunde mm.

Jeg går forbi et lille tempel hver morgen, og hver eneste morgen er der en mand, der vasker templet. Han ser hverken træt eller sørgelig ud. Jeg tror ikke han ser det som en sur pligt at vaske det tempel rent, men mere som en gave og ære at passe godt på templet.

Og det er netop det vi må tage med videre. Vi skal passe godt på vores krop og nyde rejsen med den. Hvad end der så er målet, så nyd vejen derhen..



Ingen kommentarer:

Send en kommentar