Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































onsdag den 7. maj 2014

Run at Rhodes

Energi opfyldning inden løb
Solen skinner dejligt på Rhodos, endda så meget at vi nok lige fik lidt for meget sol igår.  Men det er jo ikke noget nyt, det der med solcreme har jeg aldrig været super god til.

Får ellers spist en masse dejlig græsk mad, mest bestående at græsk salat med masser af feta og oliven. Elsker oliven og de smager bare så meget bedre sydpå.

Men med al det mad, får vi heldigvis og trænet lidt. Har været ude at løbe 2 morgener, idet der er en rute rundt på ressortet på 1,6 km. Så den har vi taget ca 3,5 runde af, for at komme op på 5 km.

Klar, parat, start... Løb
Og det skal siges at det er ret hårdt. Ikke nok med det er morgen og det er allerede varmt (konge sveder) men ruten er langt fra flad.

Den er faktisk ret grupperet, og hvor er det træls at kæmpe sig op af bakken med pulsen helt i vejret og man føler næsten man er nede at gå. Men i højt tempo kommer kæresten spændende forbi en. Og jeg er seriøst presset op af den bakke.
Så er det jo herligt, at man har den 3 gange på sådan en tur.

Fitness centeret hernede er faktisk ok og har været der et par gange. Ikke stort men man kan klare sig med lidt kreativitet. Det bliver ikke til de lange træninger hernede, men det er rart bare at gøre lidt, når man mere eller mindre blot ligger på langs det meste af dagen.

Færdig efter 5 km.. Det er jo super lækre omgivelser at løbe i...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar