Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 9. september 2013

Weekend ophold

Dejlig hotel brunch og frugt cocktail
Så er et dejligt ophold netop slut på luksus hotel. Vi havde med vilje bestilt et værelse uden Internet, for at kunne slappe, uden konstant at være på.

Nogle gange kan jeg godt have en tendens til hele tiden at være på nettet og ikke være tilstede. Og man slapper af på en hel anden måde, når internet og lign ikke forstyrrer en.
Det var dog meningen, at der skulle lidt anderledes træning på programmet, men vi var begge lidt for trætte til at spille squash og tennis banen.. Tja den lignede ikke en, der havde været brugt i laaaang tid.

Men den stod på lidt fitness og masser af lækker mad. Fik mig en super stor mørbrad bøf - der er nu ikke noget bedre end en go bøf. Desværre bare noget man skal kigge lidt længe efter her i Indien.

Nå men søndag var kanon træning. Var total i syv sind om hvad jeg skulle. Der var arrangeret løb med nogle andre udlændinge kl 6.30 og havde egentlig sagt ja. Men kunne mærke jeg begyndte at trække lidt i land.
Det at løbe 12 km er ret vildt i min verden og ikke noget jeg bare lige gør. Og så at skulle løbe det med 5 andre, der løber marathon i det samme tempo, som jeg løber 5 km i, var måske liiige at tage munden for fuld.

Jeg er ellers sjældent typen, der takker nej til et fysisk udfordring, men denne her var vist bare lige over min liga.

Nå men min styrketræningen blev istedetfor super god. Følte mig stærk og total motiveret. Og da jeg så, at jeg kunne løfte tungere end nogle af fyrene, fik jeg mig endnu et boost.
Efter styrke ville jeg lige på løbebåndet og løbe 5 km, når nu jeg havde takket nej tak til de 12 km. Og det gik super. Kom tæt på min pr. 5 km på 22.03 min - ja tak jeg var glad og stolt.
Nyt layout i Golds Gym - nu med skiftende porno belysning - tja hvorfor ikke....
 Træningsbilleder fra morgentræning på hotellet. Ryg og biceps er og bliver dejlig træning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar