Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 22. september 2013

Carb up inden.....

Fik lavet super dejlig aftensmad igår og nok det bedste jeg har lavet hernede i Mumbai.
Vi var jo i Doha for et stykke tid siden og elsker mad fra Mellemøsten. På to dage tror jeg at jeg fik tabouleh 5 gange. Det er og bliver en super dejlig salat. Så ville prøve at genskabe denne, uden en egentlig opskrift, men mere på gefyl. Som jeg jo bedst kan lide. Og den blev super...
Brugte følgende:

  • Frisk Parsille
  • Taboule
  • Tomat
  • Rødløg
  • Dressing af lime, balsamiko, olie og sukrin


Det hele hakkes fint og blandes med dressingen. Jeg lavede kylling og æggehvidemuffins dertil, samt lidt brød og agurk. Perfekt aftensmad til dages trænings præstation idag, som var intet andet end CRAZY.

Jeg løb sku 20 km. Eller det vil sige, jeg var lige nede at gå 2 gange. Jeg var seriøst presset. Løb med Michael og en anden gut, som begge er gode marathon løbere, og så kom jeg som det tynde øl. Har aldrig løbet så langt før og er heller ikke sikker på jeg skal det igen.

Jeg var mere end almindelig presset. Trafik fra alle sider, hjemløse hunden overalt, hundelort, krager i mængder du ikke kan forestille dig (og jeg et bange for fugle), rotter, skrald og så div lugte der ikke kan beskrives. Det var hvad der var på ruten idag.

Men må indrømme det var dejligt rent mentalt at gennemføre, men sjovt var det ikke. Desuden havde vi også glæden af solen idag, så det var ret varmt.

Så imorgen er det tilbage i Golds til en god omgang styrke. Så er jeg på hjemmebane igen :-)

Afslapning ved pool efter dagen hårde og lange tur... Dejligt at pleje stængerne i solen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar