Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 19. september 2013

Out of control

Sådan har jeg det lidt idag. Min selvkontrol er ikke den største og når der først er taget hul på de dårlige madvarer, ja så er det for mig desværre out of control.

Det gik godt fra morgenen af, stod meget tidligt op for at træne, da jeg skulle møde tidligt på job idag (en tur ud på vores lager). Så afsted til træning som blot bestod af cardio idag.
Havde faktisk ikke lysten, så efter 3 km på løbebåndet, kedede jeg mig simpelhen for meget, til at kunne forsætte. Gik 300m og blev enig med mig selv at jeg godt lige kunne nuppe lidt mere. Det blev så til yderligere 5 km som intervaltræning. 300m i rask gang, 700m i hurtigt løb - dejlig interval træning. Og nok bare rart med lidt afveksling.

Nå men afsted på job med madpakken klar, MEN så kommer jeg derud og straks kommer der ting og sager til mig. De bliver ved med at give mig the, som jeg ikke drikker - det er the med mælk og utrolig store mængder sukker. Men ud over det er der chokoladekiks. Ahhh havde lidt dårlig samvittighed over at sige nej til alle deres tilbud og ja de fristede også.
Så bare en.... Men nej det blev til mange.. tis

Nå men så kom jeg hjem sent på aftenen og var pænt sulten og uden lyst til at lave mad. Så ren snack mad. Følte nok at jeg havde ødelagt min kost med de kiks, så hvorfor ikke bare spise hvad jeg havde lyst til til aften.

Ja jeg kan komme lidt ud af kontrol når det først går galt, men heldigvis er dette ikke hver dag :-)

2 kommentarer:

  1. Jeg har det på præcis samme måde.. "Alt eller intet princippet" .. Det jo for tosset!:)
    Rart at høre, at man ikke er den eneste der har det sådan:)

    SvarSlet
  2. Hej Maja.

    Ja det er lidt tosset. Ville virkelig ønske jeg bare kunne nyde lidt af gangen og ikke tømme det hele...
    Men så længe man kender sine svagheder så er det også nemmere ikke at falde i...

    Lene

    SvarSlet