Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 21. september 2013

Jeg er for kendt til det her sted....

Det er jeg dog langt fra, men nogle gange føltes det lidt som at være kendis hernede i Mumbai.

Startede imorges med en gang styrketræning af tri og biceps efterfulgt af spinning. Ja spinning. Har faktisk ikke været på en spinning time i næsten 1/2 år, så idag måtte det prøves igen. Imens jeg stod ude foran døren og ventede på min time, kom en af de nye personlige trænere hen til mig.
"You lift very strong. I have seen you train biceps with the same weight as the men. You are very good".
Vi snakkede videre og lidt om uddannelse, som i mine øjne hernede ikke er af super kvalitet. Han tog hans træner uddannelse over nettet. Hmm ingen praksis træning???
Nå men han siger så "I look at members to check techniqe and when I see you, you do it so perfekt. You must be a pro". Tja det er da dejligt at høre, og bliver da glad men griner også lidt.

Senere på dagen tager vi i mall, for at shoppe lidt og jeg skal selvfølgelig lige et smut i protein butikken og købe nye forsyninger. Manden i butikken siger straks, du træner da i Gold Gym Bandra ikke? Jo siger jeg så uden at ane hvem han er. Ret pumpet og veltrænet fyr ellers.
Og det skal siges vi er i en anden bydel i Mumbai, et stykke væk fra vores fitness center.

Vi snakker lidt og jeg får mine sager og så styrter han hen til varelageret. Finder strakt 2 t-shirts's frem til Michael og jeg. Vi siger tak og ham når lige at sige, vi ses på mandag i Golds.

Vi er begge blevet helt pjattet med Syntha-6 vanilia cake batter. Damn den smager godt.
Og ja så lige dagen ryg posering :-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar