Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 18. december 2012

Ubalance...

Der har ikke været afrapporteret meget træning på det sidste, og det går heller ikke helt efter planen.
Jeg har ellers reflekteret en del over form og træning. Måske fordi man er blevet et år ældre og derfor kan mærke det ikke altid er så let at holde formen, som da man var yngre. Men det skal ikke være nogen undskyldning herfra. Jeg har givet lidt slip på tingene igennem det sidste stykke tid og så må man jo acceptere evt ændringer på ens krop.
Men en ting er at acceptere disse ændringer midlertidigt, men at skulle acceptere dette fremadrettet er jeg ikke klar til. Derfor må jeg tilbage på sporet igen. Der er blot kommet en lille bakke jeg skal forbi, som har gjort jeg ikke har haft min træning helt under kontrol.
Lidt sløjhed/sygdom i kroppen, som gør at jeg er alt for træt og ikke har energi til noget. Derudover har jeg haft en form for hold i ryggen de sidste to dage. Jeg føler jeg går som en and og har ikke lige turde træne på det. Det er dog i bedring, så jeg krydser fingre for at jeg kan klare en omgang træning torsdag.

For i morgen er kursen rettet mod DK – så det bliver træning hjemme i de gode gamle rammer – glæder mig. FW Scandinavian here I come !

Så indtil da prøver jeg at kontrollere min kost, så der ikke er alt for meget ubalance. For hvis jeg både slipper på kosten og på træningen, ja så føler jeg mig i ubalance.

Til aften bliver det ikke til det helt store på madfronten da køleskabet er ved at være tømt. Så fik bagt mig et low carb brød/boller på den nemme måde: pakkeløsning. Ud over at det er ret dyrt (og desværre ikke kan opstøves i Indien), så smager det lækkert. Kun vand skal tilsættes, så det er super nemt at lave.



 


Nybagte sunde low carb boller


Ingen kommentarer:

Send en kommentar