Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 9. december 2012

Havregryns kugler...

... på den sunde måde... Jubii det er anden søndag i advent og det fejres med havregryns kugler.. på den sunde måde..

Igår var vi ellers til dansker julefrokost og det var med al hvad hjertet kunne begære af lækre danske retter.. Lige fra flæskesteg, hjemmelavet rullepølse og sylte, til frikadeller med rødkål og selvfølgelig konfekt og ris a la mandel med kirsebær sovs. Jeg havde pænt ondt i maven efter alt det mad, da jeg også lige nåede at spise om kamp med en fyr om en skål matador mix. Lad os bare fastslå at den røg utrolig hurtig ned og vi undrede os over, hvem der havde haft denne pose med til festen. Ingen af os ville have kunnet lade den være i fred.


Nå men idag måtte der derfor trænes godt igennem og mine ben er helt gele nu.. Efter styrke og løb kan de slet ikke mere.. Men i aften skal der hygges med hjemmelavet sunde havregryns kugler.De er super hurtige at lave - ca ti min så er de klar.
  • 10 gr kakao pulver
  • 20 gr chokolade proteinpulver
  • 30 gr sukrin/sukrinmelis
  • 20 gr peanut butter pulver (1 stor spsk) (kan undlades eller evt erstattes med peanutbutter)
  • 50 gr havregryn
  • nogle dråber stevia toffee (kan undlades)
  • lidt vand
Alt det tørre blandes sammen og resten tilsættes lidt efter lidt. Pas på der ikke kommer for meget vand i. Massen formes til kugler og rulles i havregryn. Efter en ½ time på køl er de perfekte, hvis man kan vente så længe. Bliver til ca 15 stk i denne potion.

Billeder fra gårsdagens jule frokost.. Super lækker hjemmelavet julemad....


 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar