Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 23. august 2014

Ny favorit træning

Har virkelig fundet min nye favorit træning. Det er super effektivt og helt perfekt til mig:

LØB - STYRKE - LØB

Det lyder simpelt og det er det også. Jeg løber ned i fitness centeret, men løber en omvej, for at få lidt distance på. Det varierer hvor langt jeg har lyst til at løbe, men typisk mellem 4-6 km. Derefter
Dagens træning (i nye tights):
7 km løb - styrke af ryg + triceps - 2 km løb
DONE :-)
styrketræner jeg i ca 45 min, hvorefter jeg løber hjem igen (mere eller mindre direkte hjem, så knap 1,5 km).

Jeg kan mærke det er så meget mere motiverende end styrke + løbebånd. Jeg har en tendens til at stresse mig selv lidt med min styrketræning, når jeg efterfølgende skal løbe. Nok mest fordi det løb bare skal overståes.

Men når jeg har løbet udenfor inden styrke er det meget fede at træne styrke. Tiden går hurtigere og jeg er knap så svedig, som ved at løbe indenfor.

Idag gik det helt perfekt og fik trænet i mine nye tights, som jeg fik fra jobbet til DHL stafet. Blev ret positiv overrasket over dem og syntes de er total fede.

Anden bonus ved at løbe hjem efter styrke, er at jeg kan lave min porteinshake derhjemme med frosne bær. Det er virkelig lækkert. En blanding mellem softice og smoothe. Jeg er fan !
50 gr fronske blåbær blendet med vanilje protein + lidt vand
Weekend morgenmad inden træning er vigtigt for mig, og jeg elsker min morgenmad. Det er total hygge at spise morgenmad og have en god kop kaffe inden der står træning på programmet.

Skyr med kokosflager, blåbær, mandler of frosne hindbær.
Dertil æble med kanel, kaffe og vand.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar