Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 18. august 2014

At være på kur

Jeg er ikke på kur og ser mig ikke selv som at følge noget speciel diæt eller lignende. Jeg tænker over hvad jeg spiser og holder mig indenfor nogle retningslinjer i dagligdagen.

Jeg tror ikke på at være på kur og syntes istedet man skal forholde sig til det mad man spiser og finde en livsstil der passer til ens hverdag.

Jeg er blandt andet blevet spurgt om jeg har været på 5-2 kuren, hvilket nok er noget af det sidste jeg kunne finde på.

At skulle leve 2 dage på mere eller mindre faste (noget med 500 kcal) er og bliver aldrig noget jeg tror er specielt sundt eller godt.

For mig ville det slet ikke virke - jeg ville tænke på mad konstant og føle mig sulten og ukoncentreret.

Men jeg spiser sjældent kage og brød/pasta/ris/kartofler eller lign i hverdagen. Ikke at jeg ikke spiser det, for det gør jeg skam, bare kun få dage om ugen.
For nogen kan det virke lidt underligt og er også blevet spurgt, jamen hvad kan vi så servere for dug? Hvad gider du at spise? Men jeg har ikke behov for at spise et eller andet ekstra på jobbet, når andre spiser kage. Jeg har det fint med frugt eller lign.

Er jeg unormal? Det mener jeg ikke, jeg tager blot stilling til hvad jeg spiser og vælger mine usunde kalorier med omhu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar