Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 9. juli 2013

Weekend træner?

Træningen kører egentlig ok. Kommer op og afsted om morgenen og får trænet godt igennem. Men det er ikke med smil på læben og fuld motiveret. Det er fedt at komme afsted og især bagefter, men må sige, at jeg ikke altid glæder mig til min træning.
Weekend træning er derimod noget andet – jeg glæder mig altid til min weekend træning og har som regel ret gode træninger med motivation og masser af pump.

Men vi kører jo efter juli måneds motto. MYA (move your ass), så ikke noget med at slippe på træningen i hverdagen. Resultaterne kommer jo ikke, hvis man ikke kæmper og presser sig selv.
Jeg kan føle mig lidt diæt hjerne agtig i hverdagen, hvor træning blot skal gennemføres for at komme tættere på ens mål. Tror ikke jeg er specielt udadvendt i min hverdagstræning og folk syntes nok jeg er både fokuseret og mærkelig. Men jeg lader mig heldigvis ikke påvirke af andre folks holdninger til min træning..

Dagens aftensmad... Nemt og hurtigt

Så jeg kæmper alt hvad jeg kan og glæder mig blot til min træning i weekenden, hvor jeg har god tid til at træne igennem.

Kosten kører egentlig ok - aftensmaden er ofte noget hurtigt, men sundt. Idag blev det til tun rørt op med yoghurt, krydderier og oliven. Dertil agurk og gulerødder samt papadams.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar