Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 15. juli 2013

Hjemme igen

Så er jeg ankommet tilbage til Mumbai efter 3 super dejlige dage I Dubai. Den stod på både pool, strand, shopping og træning. Lige som jeg kan lide det.

Og hvad har man så med hjem fra shopping – tja lidt af hvert..

Jeg har en ting jeg har et meget svagt hjerte for – proteinbarer. Og det forstærkes af, at jeg har et meget begrænset udvalg her i Indien/Mumbai, så når jeg endelig finder proteinbarer andre steder, så kan jeg næsten ikke få nok. Det er ren hamstring.

Syntes egentlig jeg begrænsede mig lidt denne gang, men gik til gengæld amok i nødder/nøddemix. De har de bedste blandinger i Dubai og jeg kan desværre nemt spise ½ kilo. Ja det lyder vildt, men har virkelig en svaghed her.

Nå men resten siger vist sig selv i billeder – super dejlig mini ferie…


2 kommentarer:

  1. Det ser godt nok lækkert ud! Jeg har selv den samme svaghed for nødder, og når man ikke lige kan tage til Dubaii, så besøger jeg i stedet min lokale bazar. Elsker deres udvalg i nødder. Synes at supermarkederne burde skifte deres 'bland-selv-slik' ud med nødder i stedet :)

    SvarSlet
  2. Ja de lokale bazarer har ofte et godt udvalg... Og begynder faktisk at se supermarkedet med bland selv nødder...

    Mine nødder fra Dubai er næsten væk... :-)

    SvarSlet