Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 3. februar 2013

Mere proteinkage tak....

Panikkede lidt fredag aften efter træning, da vi mere eller mindre intet havde i køleskabet. Og i og med jeg arbejder om lørdagen, skulle jeg jo have noget frokost med på job. Orkede ikke at handle så måtte tænke kreativt med det jeg nu havde....

Frokosten blev til friske grønne bønner med rødløg og tørrede kikærter. Dertil en dejlig proteinkage. Så længe jeg har æg, så er panikken ikke helt så stor. Måtte da også ud i lidt kreativ tænkning på proteinkagen, da de bananer jeg havde var total umodne og kunne ikke bruges.

Men alt i alt blev jeg faktisk godt tilfreds med min frokost. De syntes jeg et åh så sund på jobbet, men det er jo klart når deres mad typisk består af brød, ris og sovs. Det smager dejligt ja, men ikke ligefrem mad, man kommer i form af.



Proteinkage bestående af æggehvider, havregryn, chokolade proteinpulver, malet kokosmel, korn fra en vaniljestang samt lidt rosiner og mandler på toppen. I ovnen og færdig :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar