Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 12. februar 2013

Diæt status

Min diæt status kan nok på mange områder sidestilles med mit løbeknæ. Det kører sku lidt op og ned.
Efter styrketræning i morges ville jeg prøve at løbe lidt på løbebåndet, da jeg ikke helt har været lige flittig på cardio fronten hver dag. Og det gik egentlig ok - fik løbet 6 km, men efter jeg gik af løbebåndet brokkede mit knæ sig lidt. Det er frustrerende når jeg begynder at få motivationen tilbage ved løb igen og så skal begrænses af mit knæ.
Nå men tilbage til diæt status, som du nok kan regne ud er den ikke helt i top. Den første uge gik super godt og træning og kost var i super kontrol. Så kom uge 2 og besøg fra DK med slik. Tja der gik det lidt ned af bakke både med træning og kost. Nu er jeg så i uge 3, hvor jeg vil betegne som en ok uge indtil videre uden at være helt i top. Jeg har nu kun 3 dage tilbage at køre diæt inden den står på badeferie.

Så alt ialt er jeg nok lidt skuffet over mig selv, for ikke at have kunnet holde den bedre. Men det er der ingen grund til at bruge for meget energi på, andet end at kigge fremad og gøre det bedre :-)

Det er helt iorden at nyde noget dejlig mad, men ved at sætte tænderne i et eller andet usundt, vil der altid være en konsekvens. Bare vær klar til at tage den, hvis der skal nydes

Ingen kommentarer:

Send en kommentar