Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 23. februar 2013

Keep going....

Det er nu dag tre efter ferien og dag tre på min bootcamp for at få strammet den bikini form op, jeg ikke nåede inden ferien. Nogen tænker måske hvorfor nu? Men hvorfor ikke.... Jeg er ikke tilfreds og har ikke lyst til at acceptere. Ja det er hårdt og især når der ikke er en konkurrence eller andet lign mål forude, men jeg vil.
Jeg kom afsted til træning igen imorges selvom kroppen var ret træt, men det er bare med at komme afsted inden den indre diskussion begynder med sig selv. For den kan være svært at vinde. Og nu efter jeg har været til træning er det fantastisk. Fik presset mig op på 30 min på cardio cyklen efter styrke, hvor jeg endda fik sat pr i bænk pres. Så lidt ophobet energi må der da være i min krop.

Jeg kører stadig med målet fra før ferien: Min 10 km på cyklen eller 5 km på løbebåndet. Men i og med mit knæ stadig ikke er helt løbeklar, bliver det nok primært cyklen der kommer til at være min bedste ven det næste stykke tid.
Svedig og færdig efter en god omgang morgen træning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar