Chokolade fudge dej |
2 ss peanutbutter (ca 50 gr)
40 gr chokoladeprotein pulver (eller anden smag)
10 g kakao
2 ss sukrin
1 ss kokosmel
4 dråper Stevia vanilje/korn fra en vaniljestang
De hvide bønner moses/blendes til en masse. Jeg bruger hvide bønner i tomatsovs på dåse fra Netto til 3 kr og skylder al tomat sovsen af bønnerne.
Peanutbutter blandes med bønnemassen.
Herefter delte jeg massen op i to dele, for at lave en fudge med chokoladesmag og en med vaniljesmag. Men det er jo alt efter hvilken smag der ønskes.
Vanilje fudge dej |
Bønne/peanutmasse (den ½ potion) blandes med 20 gr chokolade proteinpulver, kakaopulver, 1 ss sukrin og stevia vanilje (anvend evt korn fra en vanljestang). Det æltes godt til en samlet masse og flades lidt ud på bagepapir og ligges på køl/i fryseren.
Vanilje protein fudge:
Bønne/peanutmassen (den ½ potion) blandes med 20-30 gr vanilje proteinpulver, sukrin, kokosmel og lidt Stevia vanilje/vaniljestang. Det æltes igen godt og flades ud på bagepapir og i fryser.
Når du har ligget på køl/i fryser i en lille time, kan de skæres ud i stykker (de kan sagtens ligge i fryseren hvis de ikke skal spises med det samme). Pr 100 gr er der ca 220 kcal i opskriften, hvor der i normal fudge er ca 380. I denne fudge kommer størstedelen af kcal fra proteiner, hvor i normal fudge kommer der fra sukker/kulhydrater. Kan det blive bedre..? :-)
Tusind gange tak for den fantastiske opskrift!! Har lige lavet dem og de er virkelig lækre...er os meget glad for opskriften på dine havregrynskugler, så hvis du ligger inde med flere opskrifter, så skriv dem endelig herinde ;)
SvarSletOg thumbs up for din blog, synes det er meget spændende og inspirerende læsning...
Hej Karin
SvarSletMange tak - godt du kan lide dem :-)Jeg skal nok ligge opskrifter ud så snart jeg får eksperimenteret mig frem til flere.
Og tak for de pæne ord - det er jeg rigtig glad for at høre...
Kh Lene