Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 23. marts 2012

Helse freak ?

Det ser jeg mig bestemt ikke som, Jeg ser mig hverken son fanatisk eller perfekt mht kost og træning. Ja jeg lever sundt og går op i min krop og træning, men ser mig egentlig ikke så anderledes end så mange andre. Jeg træner nok mere end normalen, men jeg har jo også stillet op i fitness konkurrence, hvilket gør at træning nok betyder mere for mig end størstedelen af andre folk.

Og hvorfor kommer disse tanker så.. Jeg fik af vide den anden dag af en kollega, at jeg er den sundeste person hun kender - det har jeg faktisk gået og tænkt lidt over, for egentlig blev jeg ret glad. At blive opfattet som sund og den sundeste hun kender, var ikke lige noget jeg selv havde tænkt over. Jeg ved godt jeg spiser og lever sundt, men føler mig egentlig ikke så meget mere sundere end så mange andre. Sundhed er nok også blevet en naturlig del af min hverdag, hvorfor jeg ikke tænker over det i det daglige.

Desuden lagde en af mine veninde mærke til igår, at jeg havde sunde vaner og valgte sunde madvarer og alternativer. Eksempelvis kunne jeg aldrig finde på at købe creme frais, men ville altid købe fromage frais eller skyr, det samme med ost - jeg vælger altid en fedtfattig ost, grøft brød osv. Egentlig ikke noget jeg tænker over, men blot et naturligt valg for mig. Mange vil nok sige at smagen ikke er den samme, som for den madvare med mere fedt i. Men det er blot en tilvænning. Jeg tænker ikke over, at det er fedtfattige eller kalorie fattige produkter jeg spiser og føler ikke jeg går glip af noget.
Til gengæld kan jeg ikke forstå, at man ikke vælger den sundere alternativ - især hvis man træner en del for at holde sig i form, hvorfor så smide noget af det hårde arbejde væk på dårlig valg af fødevarer?

Nå men lidt sund er jeg jo nok, selvom jeg spiser slik og elsker ost. Jeg prøver da at holde mine hverdage sunde og så tillade lidt mere i weekenden.

Har lige fået min pakke fra Natur og Helse - ja det er super hurtig levering! Det eneste der ikke var med, var den nye version af Sukrin.. Øv øv.. Er i fuuld gang med at undersøge hvorfor... Men trøster mig lidt med en kop kaffe og chokolade, som smager himmelsk :-)

Pakkepost

Ren hygge - kaffe med en dejlig god chokolade

Ingen kommentarer:

Send en kommentar