Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 11. marts 2012

Hjemmebagt proteinbrød

Nyt eksperiment i køkkenet - nu et hjemmebagt brød, som også kan bruges som lidt dessert brød. Nemt at lave og smager bare dejligt.


Pisket æggehvider

 
            

          • 3 æggehvider
          • 1 helt æg
          • 90 gr skyr eller lign
          • 30 gr hytteost
          • 50 gr mandelmel
          • 20 gr Hi Meze (alternativ alm mel/grahamsmel)
          • Klistret masse
          • 10 gr HUSK (eller klid)
          • 2 ss Sukrin (kan sløjfes)
          • 1 ts bagepulver
          • lidt salt
          • lidt kanel (kan sløjfes)
          • lidt lakrids pulver (kan sløjfes)
          3 æggehvider piskes stive med lidt salt og sættes til side.  Det hele æg piskes sammen med skyr. Derefter blandes hytteost i og derefter alt det tørre. De piskede æggehvider vendes forsigtigt i den klistrede masse og ligge i en form og i ovnen. Bages i ca 25-30 min ved 180 grader. Drys evt lidt hørfrø på toppen af dejen inden brødet bages.

          Kombinationen af kanel og lakrids giver en dejlig lidt sød smag - det kan selvfølgelig droppes.

          Hele brøddet indeholder ca 330 kcal, 47 gr protein, 8 gr kulhydrat, 11 gr fedt (fra mandelmel). Der blev til 8 dejlige skiver, hvilket giver ca 40 kcal pr skive - er det ikke fantastisk? Nydes nu på sofaen med en kop kaffe...
          
          3 stk - en med hytteost, en med pålæg og hytteost og en med peanútbutter
          

          Ingen kommentarer:

          Send en kommentar