Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 18. marts 2012

Bevarelse af motivation

Har haft mig en super trænings weekend - den fik fuld gas lørdag med styrke og step event, og idag fik jeg også trænet dejlig styrke og tog med på en step time. Føler mig allerede lidt mere tilbage på sporet og har idag spist forholdsvist fornuftigt.
Aftensmaden blev lige bikset sammen til en gang Chili con carne med friske bønner - det smager så godt og mætter dejligt. Hakket oksekød med masse af krydderier og lidt tomat pure oven på grønne friskhakket bønner.. Mums
Men kosten plejer også at falde lidt mere på plads, når jeg er i kontrol med min træning. Og det der virkelig kan hjælpe til at få min trænings motiovation op, er at træne sammen med en makker. Det betyder mere end man umiddelbart skulle tro. For det første kommer man afsted, da man har en aftale med sin makker. For det andet kan man presse sig selv lidt hårdere, da der er en hjælper, til når det bliver tungt. Og for det tredje, så er der en til at hive humøret lidt højere op, hvis man ikke lige er i træningshumør eller bare er træt.
Så brug endelige n træningsmakker - det kan hjælpe meget mere end du umiddelbart tror.

Så nu skal der bare kløes på de sidste to måneder inden min træningsmakker nok blot bliver mig selv i det  store Indien :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar