Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 10. juli 2014

Skal, skal ikke...

Idag var en af de dage, hvor jeg virkelig måtte diskutere med mig selv om jeg skulle afsted til træning. Jeg var total energi forladt og havde ondt i hovedet.

Diskussionerne røg frem og tilbage på afsted eller ikke afsted, samt hvad jeg evt skulle træne - løbe udenfor i det gode vejr eller styrketræne eller begge dele.

Efter at have ligget på sofaen i 45 min efter jeg var kommet hjem fra job og diskuteret frem og tilbage, måtte jeg gøre noget. Jeg vidste jo nok godt inderst inde at jeg ville komme afsted til et eller andet, for det med at "give op" ligger ikke lige i kortene.

Nå men jeg tænkte at det super lækre vejr, måtte da nydes, så det var på med løbeskoene og så bare
stille og rolig lunte en tur nede ved søen. Hvis bare jeg kunne snige mig op på 5 km, så ville jeg være tilfreds.

Afsted kom jeg, men min krop var mega tung og træt. Det gik ualmindeligt langsomt, men var idag ret ligeglad. Og af en eller anden mystisk grund fik jeg kæmpet mig op på 7,3 km. Jeg startede med de 5 km, men ved ikke lige hvad der skete..

Lige nu har hovedet det meget bedre og jeg er mere frisk - det er da fedt hvad en gang træning kan gøre.

Aftensmaden var et eksperiment, men et af de gode af slagsen. Det er ikke altid mine bageprojekter bliver en succes. Og jeg bager mange ting, som aldrig kommer videre, idet det måske ikke lige smager som det skulle.

Men idag var det hjemmelavet kyllinge burger, men en bolle bagt uden alm mel - blot med æg, skyr, hytteost, mandelmel og kerner.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar