Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 5. juli 2014

Be proud be happy

Nogle gange skal man lige minde sig selv om, at man jo egentlig godt kan være ret tilfreds med sig selv. Jeg har en tendens til hele tiden at ville mere. Være stærkere, have større skuldre, løbe hurtigere, være tyndere osv. Men man skal også huske at nyde.

Og hvor passer dette total perfekt, idet jeg netop nu sidder og lytter til en sang i radioen " cause you are amazing just the way you are...."

Igår fik jeg spist alt for meget, og især alt for meget snack (sjovt nok igen igen). På arbejdet mødte jeg ind til nedenstående billede.

Tørret frugt, kokos og mandler - ahhhh her er jeg svag. Det er jo sund, ja vist men ikke i særlig store mængder. Tørret frugt er fuld af kalorier og indeholder meget frugtsukker. Og jeg kan nemt spise ret meget af den slags.
Resulterede i ondt i maven og en følelse af "jeg er da lidt tyk og så kan det hele bare være ligemeget".

Men nej, det er det ikke. Jeg vendte det til noget positivt og tog til træning. Masser af dejlige kalorier i kroppen, der er klar til at blive brugt til træning, så istedet for at ærge sig, er det meget bedre, at vende tingene til noget positivt. Spist er spist og så er der blot at nyde det ekstra energi i kroppen til ens træning med ekstra pump på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar