Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 14. juli 2014

Så tæt på mål og så alligevel ikke...

Igår trænede jeg senere på dagen og havde fået mig en super lækker omgang morgenmad deluxe. Så jeg var klar på træning og til at give den gas. Kunne mærke at den 5 km lige skulle testes igen på hastighed.

Så jeg startede på løbebåndet, for havde ben og skylder på programmet og det er lidt hårdt at løbe efter at have trænet ben.
Nå men op på løbebåndet og så afsted. Min gamle træner kom endda og skruede lidt ekstra hastighed på, hvilket jeg straks tog af - men det skulle jeg aldrig have gjort.

For det gik rigtig godt, ny PR, men nåede desværre ikke mit mål for iår - At løbe 5 km på 20.14 min. Og jeg kom på 20.15 min. 1 sølle sekund derfra... Tis tis tis men var nu ret glad alligevel, for det var ny PR og derved 5 sek hurtigere end sidst.
Det lyder ikke af meget, 5 sekunder, men syntes faktisk det begynder at være ret svært at hente sekunder. Men jeg vil og jeg kan.
Gårsdagens belønning efter ny PR

Havde besluttet mig for at belønne mig selv med nye sko, hvis jeg satte PR, havde nemlig fundet nogle fede trænings/løbe sko. Men det endte med stiletter i stedet for.

Men det ene udelukker vel ikke det andet? Og findes der mon stillet løb?

Nå men ben og skylder bagefter og sveden piblede af mig. Det var super lækker træning og fedt med lidt optur på trænings fronten.

BETTER YOUR BEST !




Video fra skuldertræningen efter løb og ben - dog filmet fra bagsiden 😄


Ingen kommentarer:

Send en kommentar