Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 18. juli 2014

#lowmo

Det må være det # der beskriver mig, min træning og kost bedst for tiden. Selvopfundet #lowmo er et udtryk for min lave motivation.
Jeg gider ikke rigtig lave mad og guffer lidt for meget jeg ikke burde. Men jeg nyder det nok for meget til at lade være.

Idag gik det ud over flødebollerne. Der var hjemmelavet flødeboller på jobbet idag og nok tæt på de
bedste flødeboller jeg har smagt - og ja jeg har spist pænt mange. Der var 3 slags så skulle da have en af hver.

Det var kun min egen forfængelighed over at tage endnu flere, der holdet mig tilbage. Det var nok meningen man bare skulke tage en. Men jeg kunne nemt have spist langt over det dobbelte.

Motivationen med træningen har også været lav i nu 14 dage. Men det betyder ikke at jeg ikke kommer afsted. Og mine træninger er faktisk også ret gode, men tunge løft, nye PR og fart på løbet. Men i mit hoved er jeg ikke fyldt med energi og motivation.

Idag var ingen undtagelse. Jeg fik dog igen trænet godt igennem og besluttet mig for at slutte af udenfor med en løbetur i det super fede vejr.
Og jeg ved ikke lige hvad der skete, men det var faktisk fedt. Noget der sjældent sker for mig med løb. Benene var gode og det var faktisk dejligt. Tror det er første gang jeg siger dette om løb.

Måske motivationen er på retur??? Man har lov at håbe. Jeg tror lige jeg booster den med lidt netshopping - man har vel altid brug for lidt nyt trænings gear...
Dagens styrketræning - ser måske heller ikke super motiveret og energi agtig ud..
Dagens cardio - løb udenfor. Meget mere motivation og energi. Og med fart i benene.
Det betyder ikke at jeg ikke har lyst til styrke træning, men håber bare at jeg nu har genfundet min motivation...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar