Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 22. juni 2014

Stevia overload

Shopping i Nike er altid et hit
Igår tog vi en smut tur til Hamborg for at hygge og shoppe lidt. Jeg syntes det er en rigtig hyggelig by, og det er fedt at komme et sted hvor man kan få nogle andre ting end herhjemme.

Vi var tidligt oppe og ude at løbe (måske mere lunte) kl 7.00 sharp, da vi gerne ville tidligt afsted. Jeg var mega træt i kroppen og fik kun lige kæmpet mig igennem 6 km i et noget langsomt tempo. Derefter afsted mig Hamborg.

En ting der stod højt på shoppe listen var proteinbarer. Ja jeg er total afhængig !!! Men i Tyskland har de et mærke, hvor der kun er ca 145 kcal i baren og med 20 gr protein. Så jeg var lige inde og næsten tømme en butik, og havde da også en kunde i køen der grinte lidt af mig. Alt hvad jeg havde i min kurv var barer og ret mange.

Nå men efter at have spist en bar, drukket cola zero, spist lakrids med stevia på vej hjem i bilen,
Im addicted to you.....
drukket mere light soda, spist tyggegummi ( ja det er en lang vej hjem i bil) og toppet med en nellies Dellies stevia chokoladebar så kunne maven og kroppen ikke mere.
Ihvertfald ikke da jeg vågnede. Havde det som om jeg havde tømmermænd og ikke en særlig rar følelse i kroppen.

Jeg må have fået stevia/sødestof overload :-) så note til mig selv, hold lige lidt igen på de der sager. Så sunde er de jo heller ikke, men mit hoved har list svært ved at stoppe med at spise for tiden.

En gid omgang træning kan altid for krop og hoved tilbage på rette spor.. Prøver at få de skuldre til at vokse...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar