Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 12. juni 2014

Burger uden brød?

Ja det kan lade sig gøre og var hvad jeg lavede til aftensmad idag. Min bolle bestod en af stor svamp istedet for et alm bolle - svampen var en portobello svamp, som er enormt godt egnet til bolle, da de kan være ret store. Så vælg gerne de helt store, for at få det til at virke som en ordentlig burger med blads til lidt fyld.

Det fungerede rigtig fint og er bestemt noget jeg skal lave igen. Eneste man lige skal være obs på er, at hvis man som jeg lige grillede svampen let, så kan der løbe lidt væske ud af den, når man klemmer den sammen som sin burger.

Portobello burger:
  • 1 stor portobello svamp
  • 1 kylling filet
  • Cheasy skiveost 6%
  • soltørret tomat pesto
  • sennep
  • humus
Jeg ristede/varmede portobello i ovnen sammen med min kyllingefilet (købte dem fra Netto, hvor de er stegte i forvejen, dejlig nemt).
Portobello svampen skar jeg over inden ovnen, for at få mig en bund og en top til min burger.

Humus var hjemmelavet, se opskrift her. Og så var det blot at ligge det hele sammen. Super nemt og super dejlig sundt.

Jeg er nemlig begyndt at notere mine kalorier ned, for at slippe af med de lidt for dårlige madvaner jeg har anlagt mig på det sidste. Og det hjælper bare ret meget at notere det ned - der findes en masse apps der er super nemme at anvende og så har de fleste fødevarer i deres database.

Dagens træning completed og tid til portobello burger...
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar