Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 8. juni 2014

Barefoot workout

En noget anderledes træningsdag idag må man sige. Startede tidligt oppe, da jeg var nede i byen og heppe på min kæreste og alle de andre 12.00 løbere til Århus City halvmarathon. Og som dedikeret hepper, så carber jeg gerne op sammen med de andre løbere - både aftenen inden og dagen derpå :-)

Så fyldt med god motivation for at træne, godt med kalorier indenbords + en stor kop kaffe! ja så var
Barefoot kontra stof klip klap sko til træning... Hmmm
jeg klar til at træne. Jeg skulle nemlig både styrketræne og derefter undervise i spinning om eftermiddagen...... Troede jeg.

For da jeg kom ned til fitness centeret, ja der var der lukket. Det er jo helligdag idag, så derfor tidligt lukket... WHAT!!!

Hvad gør man så? Kroppen var jo fyldt op med energi og hovedet klar til træning... Jeg cyklede videre til et andet center og håbede på de havde længere åbnet, hvilket de havde. Det er da det dejlige ved at træne i en kæde - flere centre at vælge imellem.

Men så kom næste udfordring... Ingen sko. Jeg har mine træningssko + spinningssko liggende i det center jeg underviser i, som var lukket. Tis.. Så var det jo enten træning i bare tæer eller i mine sommer stof sko, som tilfældigvis passede til tøjet.

Følte mig lidt ved siden af i stof klip klap sko og et par spinning shorts i et nyt center til styrketræning. For cardio blev droppet idag med disse sko. Fik taget det meste af træningen i bare tæer.. Og ovenpå dette så følte jeg mig total nybegynder i et nyt center med 4 etager og kunne knap nok finde omklædning.

Nå men jeg fik trænet godt igennem på ryg og biceps og blot glad, for at få trænet lidt på denne anderledes trænings søndag!

Glad efter en noget anderledes træning. Ryggen blev banket godt igennem..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar