Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 22. april 2014

Quest bar og pakke post

Mine dejlige nye sko.....
Så kom mine nye sko endelig.. Havde jo belønnet mig selv med et par nye sko, da jeg lavede en ny pr på 5 km. Og de er bare super fine. Glæder mig allerede til at træne i dem - det kan kun blive godt.

Derudover fik jeg jo lige tanket lidt yderligere op på Quest bar i weekenden til Loaded Cup - min kæreste mener dog at jeg er ved at have lidt for stort et lager, men i mine øjne findes dette ikke :-) og med de nye barer og nye smagsvarianter, har jeg nu fundet mig en ny favorit: Cinnamon Roll.
Uhh den er god. Den smager virkelig af kanelsnegl - jeg ved ikke lige hvordan de har fået både kanel og smør smag ned i denne bar, men det er lækkert.

Så med nye sko og nye barer på lager kan det kun blive godt. På en dag der ellers startede super træls. Punkteret cykel på vej på job, og måtte løbe efter bussen. Trænger ellers i den grad til lidt ekstra motion via cykelture på job - påskens kalorier har fået lidt for meget frit løb, så nu er det tilbage på sporet igen.
Weekendens indkøb.... Addicted

Ingen kommentarer:

Send en kommentar