Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 1. juni 2015

Trænings koncentrations besvær

Det blir sku svære og sværere at koncentrere sig om en god omgang træning. Bebs er åbenbart ikke opdraget helt ordentlig endnu og vil meget gerne forstyrre lidt :-)
Hvis ikke det er spark/moslen rundt i maven under træningen så er det nu også hikke. Og en baby hikke kan godt vare 10 min. Så kan man så sidde der med sine øvelser imens, maven hikke-hopper. Og om den så ikke også er begyndt at sparke/presse mere ned mod underlivet, så jeg også konstant skal tisse til træning.
Amen det er da ikke nemt...

Baby hikke

Så idag var det alternativ træning - nemlig svømning. Har ikke svømmet i årevis, men det var faktisk ret dejligt. At få brugt kroppen på en anden måde og samtidig ikke at være besværet af maven. Fik da svømmet 1000 meter, så det er jeg ret godt tilfreds med.
Men må sige, at det føles ikke helt, som træning. Det var hygge svømning og føler ikke rigtig at have trænet. Så mon ikke der lige sniger sig en lille omgang fitness træning ind i eftermiddag/aften. Bebs skal da ikke snydes for en tur i fitness :-)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar