Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 23. juni 2015

Babybump

Den lille Bebs er bestemt ikke stille i maven. Det kan være rigtig rart at føle liv, men nogle gange også lidt forstyrrende. Som skrevet før er der nu ofte aktivitet under træningen, hvilket virker noget forstyrrende. Desuden er der ofte også aktivitet når jeg skal i seng, så man ikke kan sove.

Det er lidt underligt at søvn, kost og motion kan ændre sig så meget i forhold til, hvad jeg er vant til. Jeg har altid skulle have mine 8 timers søvn, for at fungere. Det er noget jeg har gået meget op i, især i forbindelse med at restituere ovenpå min træning.
Men nu kan jeg snart ikke huske, hvornår jeg har sovet 8 timer sidst.

Kosten og træningen er noget anderledes, især her de sidste par måneder af graviditeten. Jeg glæder mig dog til at komme i fitness idag, selvom kroppen er mega træt og energien er lav. Men det er bare dejligt bagefter og igen er jeg bare dybt taknemlig over at kunne træne. Også selvom det er en noget afdanket omgang træning - mit lave blodtryk gør, at jeg må tage den lidt mere med ro. Jeg må som ofres vente med at tage til træning til efter kl 12, da jeg ellers bliver for svimmel.

Men lidt træning er bedre end ingen træning og det er det der holder mig igang.
Ved ikke lige hvad det er for en træning Bebs har gang i - om det er løbeben der øves eller squat ben der trænes vides endnu ikke :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar