Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 4. december 2014

Sundt julebag og duft af kanel

Endnu mere duft af kanel i lejligheden, det er da dejligt, når nu det er jul. Idag stod den på hjemmebag af pebernødder.
Jeg har nemlig siddet og kigget, læs kun kigget, på nedenstående hele dagen på jobbet. Fristet? JA, Spist noget? NEJ. Jeg er lidt stolt, for det har dælme fristet idag. Pebernødder og flere slags chokolade, lige ved siden af mit bord...


Men jeg bed med mig selv, at starter jeg ikke på det, så kan jeg godt holde mig fra det. Og det var det jeg tænkte på idag, sammen med en stor kop the med smag af kakao, hver gang jeg varede at blive for  fristet - det hjælper virkelig.

Nå men det fik kick startet min lyst til at bage et noget sundere alternativ til de traditionelle
pebernødder. Mine er nemlig sukkerfri, glutenfri, uden smør og høje på protein. Så de kan nydes med god samvittighed. Jeg brugte denne opskrift:

Sunde pebernødder

Denne gang tilføjede jeg blot en knivspids bagepulver og valgte at "sprøjte" dem ud via en frysepose med hul i enden. Derved undgår man klistrede hænder og en lidt pænere overflade på sine pebernødder.

Hjemmebagte og sunde pebernødder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar