Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 18. september 2015

Kanel lapper - sukker og glutenfri

Dagens morgenmad blev til kanel lapper. Sunde og super nemme at lave. Konsistensen er en blanding mellem pandekager og boller, derfor navnet kanel lapper. Der er hverken sukker eller gluten i.

Kanel lapper (6 stk)
  • 1 moden banan
  • 1 æggehvide
  • 1 helt æg
  • 15 gr mandelmel
  • 15 gr sukrin gold
  • 2 tsk HUSK
  • Lidt salt 
Topping - bland kanel og sukrin gold, evt put lidt olie i, hvis de ønskes mere sprøde.

Tænd ovnen på 200 gr.
Det hele blendes eller moses med en gaffel. Lad dejen sættes sig i et par min, så den begynder at blive tyk. Brug en ske til at lave 6 klatter på en bageplade og put topping over dem. Bages i ca 12-15 min ved 200 gr.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar