Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 3. maj 2015

Sommer is - low sugar, low kcal

Er blevet fan af disse to is. De er begge lave på kalorier, uden sukker og smager super dejligt. Det er da fedt at kunne nyde en dejlig is uden at have dårlig samvittighed.
Det er to forskellige slags is, idet den ene er lavet på yoghurt og den anden mere alm "flødeis". Men begge gode på hver deres måde.

Yoggi yoghurt is
Jeg har kun smagt den med tropical smag, men den er tilgengæld super lækker. Kun 64 kcal pr ispind og den er ca på størrelse med en solero. Man kan godt smage st det er yoghurt is, idet den er lidt blødere end alm is. Ikke at det gør noget ved smagen, men man spiser den desværre lidt hurtigere :-) Den koster ca 40 kr for 4 stk i Netto.

ISIS Ispind 
De findes både i jordbær og vanilje - i en pakke er der 4 af hver. Med lidt chokolade på toppen. Super lækker is med kun 49 kcal pr is. Den er lidt mindre end Yoggi isen, men smager mere af alm flødeis. De er begge vildt gode og kan kun blive et hit hen over sommeren. Kan ikke helt huske prisen på disse andet end de var billigere pr stk end Yoggi. Kan købes i flere forskellige supermarkeder.

Begge kan klart anbefales og det er da super lækkert med nogle kaloriefattige is, især nu her hvor termin kommer tæt på og derved ikke helt den samme trænings intensitet og forbrænding som jeg normalt har.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar