Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 11. maj 2015

Fit graviditet - part 14 - welcome back pain & nausea

Kroppen er nu for alvor ved at være lidt under pres. Jeg er træt og ryggen er lettere belastet. Derfor er jeg bare mega glad for at kunne holde fast i min træning, da den virkelig hjælper mig.
Idag havde jeg ret ondt i ryggen (prisen for at sidde stille i en stol i 2,5 time igår, der ikke var for
Dette greb er jo som designet til en gravid mave
Det blir da ikke bedre, mavsen kan nemlig lige være der.
god). Så måtte bare til træning for at prøve at få løsnet den lidt op og få lidt bevægelse i den igen. Og det hjælper ! Ryggen er ikke kureret, men den fik det helt sikkert bedre af det.

Derfor er jeg super glad for min træning og at jeg stadig kan træne. Så jeg kører på så længe det kan lade sig gøre. For der er nu kun 6 uger til termin - så tiden må gerne flyve afsted.

For træthed og ondt i ryggen er ikke det eneste jeg for alvor kan mærke. Der er virkelig pres på maven og alle organer, hvilket medfører morgen kvalme, som langt fra er savnet. Heldigvis ikke helt så kraftigt som i starten af graviditeten.

Men ud over kvalme er der halsbrand samt følelsen af opkast, hvis jeg spiser for meget. Og for meget er blot en alm potion mad. Kan simpelhen ikke rumme det i maven på en gang. Det er lidt frustrerende. Men det kan holde mig vågen det meste af en nat, hvis jeg får for meget at spise til aften - pænt belastende.

Det hele lyder måske lidt hårdt og ikke særlig rart, men tror jeg er mildt ramt, for har jo stadig ikke nogle "problemer" andet end kroppen er under pres - men det er jo normalt på dette tidspunkt.

Jeg drømmer blot stadig om den krop jeg forhåbentlig skal have tilbage efter fødsel. Og fik da en dejlig kommentar i fitness den anden dag (endelig en der ikke kommenterede på vægt eller lign). Jeg har snakket med ham før om løb (ja dengang jeg kunne løbe) og han var helt overbevist om, at efter fødsel ville jeg igen komme ned under 20 min på 5 km. Jeg kan kun håbe at han har og får ret :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar